• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Geen artikel gevonden!

Volgende
100 paar Bilsom oordoppen 303S SNR 33dB
100 paar Bilsom oordoppen 303S SNR 33dB Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 30.07 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete . Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 30.07


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 40 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Gemiddelde levertijd helaas niet bekend Gemiddelde levertijd helaas niet bekend
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.