Aanbieding! Alpine Muffy kinderoorkap met GRATIS vuurwerkbril

Onze prijs: 22.95 EUR
Prijs ex BTW: 18.97
Modelnummer: 27.3251118232.
Status: Tijdelijk op. Levertijd +/- -2 dagen
Recensies: Schrijf de 1e recensie!

Kies uit de volgende opties:
Alpine Clean Spray 25ml:  
Vuurwerkbril:  

Knallend het jaar uit met een knalaanbieding!

Vuurwerk is leuk, maar ook gevaarlijk. Het kan je ogen en oren beschadigen. Kinderen zijn daarvoor extra kwetsbaar. Zorg ervoor dat Oud en Nieuw een veilig en onbezorgd feest wordt door de ogen en orgen van je kind te beschermen met dit setje toppers: een comfortabele, zeer degelijke Alpine Muffy oorkap en de stevige vuurwerkbril die je daar gratis bij krijgt!

De Muffy oorkap is er in blauw, wit en roze. Let op: van de bril kan je de kleur niet kiezen! 

Pluspunten

  • Demping oorkap: 25dB
  • Krasvrije vuurwerkbril

 

Bestellen

Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Tijdelijk op. Levertijd +/- -2 dagen

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!