• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine Clean Reiniging

Desinfecterend reinigingmiddel voor uw gehoorbeschemers.

Uiteraard is het belangrijk uw oren schoon te houden. Met Alpine Clean kunt u uw gehoorbeschermers desinfecteren en reinigen. U kunt ook uw gehoorbeschermers gewoon schoonhouden met zeep en water, maar de Alpine Clean is echt voor het desinfecteren.

Kenmerk:

  • Sprayflacon 25 ml.

 

 

 

 

 

 

Onze prijs: 6.95
Over ongeveer 2 tot 4 dagen weer leverbaar
  • Over ongeveer 2 tot 4 dagen weer leverbaar
Specificaties
Verpakking: 1 flacon
Inhoud: 25 ml

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 35 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Tijdelijk op. Levertijd +/- 2 dagen
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Alpine Clean Reiniging. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

18.22 13.21