• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Triplepack Thunderplugs muziek oordopjes

Thunderplugs zijn siliconen oordopjes die comfortabel in het oor zitten, met een filter voor het geluid.

Deze filter dempt het geluid met zo’n 18 NNR op alle frequenties. Het filter zorgt ervoor dat je al het geluid nog goed hoort, maar wel zachter. Ideaal voor uitgaan en muziek maken, de oordoppen zijn bijna niet zichtbaar in je oren. Vaak kan je mensen in een lawaaiomgeving zelfs beter verstaan als je de oordoppen draagt.

Gehoorschade kun je oplopen door te hard geluid. Geluid wordt gemeten in Decibel (dB) en kan al schadelijk zijn vanaf 80 dB. Vanaf 100 dB kun je al acute gehoorschade oplopen. Bij live-muziek, in clubs en op festivals is het volume vaak hoger dan 100 dB. Met de Thunderplugs bescherm je je oren tegen een gehoorbeschadiging en toch kan je blijven genieten van de muziek.

Verpakking:

 

  • 3 sets oordopjes (6 stuks)
  • 3 opbergkokertjes welke aan sleutelbos gehangen kan worden

 

Onze prijs: 28.25
Over ongeveer 23 tot 25 dagen weer leverbaar
Recensie van: Peter Thunderplugs:
"Goede pasvorm en maatvoering. Ook de demping is uitstekend.Aanrader voor (pop) concerten in bv Ahoy en Ziggodome"
Over ongeveer 23 tot 25 dagen weer leverbaar
Specificaties
Dempingswaarde: 18 NNR
Materiaal: Siliconen
Leeftijd: -
Verpakking: -
Inhoud: 3 paar oordoppen en opbergkoker
Kleur: Zilver
Extra: Blister met extra koker
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 6300 8000
Avg. Attenuation (dB) 21.2 20.5 23.0 23.8 31.2 30.4 34.1 36.8
Std Attenuation (dB)
3.3 3.2 3.5 3.6 3.7 3.6 4.1 4.6
  NNR=18

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 35 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
20 á 25 dagen levertijd 20 á 25 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Triplepack Thunderplugs muziek oordopjes scoort 4 van de 5 sterren op basis van 2 beoordelingen.

Klant   van Peter Thunderplugs
Datum:   maandag 08 februari 2016
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Goede pasvorm en maatvoering. Ook de demping is uitstekend.Aanrader voor (pop) concerten in bv Ahoy en Ziggodome

Klant   van Remco RJ
Datum:   vrijdag 09 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Prima oordoppen om toch muziek te horen maar wel beschermd te zijn