• Snelle levering
 • Boven de 35 euro gratis verzending
 • 30 dagen retour
 • Webshop Keurmerk

Voordeelpakket 400 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Duopack

Zéér comfortabel zittend oordopje van speciaal schuim. De unieke vorm zorgt er voor dat de oordopjes gemakkelijk zijn in gebruik.
U koopt hier 2 keer een box met 200 paar welke per paar verpakt zijn in een cellofaantje.

Toepassing:

 • Slapen.
 • Werken.
 • Hobby.
 • Evenementen en Feesten.
Onze prijs: 62.90
Over ongeveer 3 tot 5 dagen weer leverbaar
Recensie van: karin jansen :
"Na prijsvergelijking was deze site het voordeligst omdat de verzending gratis was bij deze aankoop. Snelle goede service! De oordopjes ken ik al, ik gebruik ze tijdens het slapen. Ze zijn ontzettend f..." Lees verder
 • Sample
  Over ongeveer 3 tot 5 dagen weer leverbaar
  Gratis verzending
Voordeelpakket 600 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Triplepa
Voordeelpakket 600 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Triplepa Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 92.25 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete Voordeelpakket 400 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Duopack. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 92.25
Voordeelpakket! 2.000 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB
Voordeelpakket! 2.000 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 297.03!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Voordeelpakket 400 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Duopack van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 297.03

Hieronder vindt u de specifications:

Specificaties
Dempingswaarde: Snr 34dB
Materiaal: Schuim
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Verpakking: Per paar in cellofaan, handige dispenserbox
Inhoud: 400 paar
Kleur: Groen
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Mean Attenuation (dB) 24.2 23.6 25.3 26.2 32.0 41.8 43.6
Std Deviation (dB)
5.2 5.1 6.7 5.4 4.0 4.8 5.6
Mean Std Deviation (dB)
19 18.5 18.6 20.8 28.0 37.0 38.0
  SNR=34 H=32 M=32 L=31

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

LEVERING:

In principe geldt voor dozen oordoppen: vóór 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Let op: wij leveren pakketten via de GLS en deze komt niet op zaterdag bezorgen. Overweegt u eventueel om een afleveradres op te geven waar u zeker weet dat u aanwezig bent zoals uw werk.

U krijgt van de GLS een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de eerstvolgende avond uw bestelling kan gaan volgen.

 


Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
1 á 5 dagen levertijd 1 á 5 dagen levertijd
Wilt u de Voordeelpakket 400 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Duopack gratis uitproberen?

U kunt van ons 1 gratis sample ontvangen via CoolMonster.nl Dit is wel gebonden aan enkele regels. U kunt dit bijvoorbeeld alleen wanneer u als bedrijf bent geregistreerd. Wij zullen uw aanvraag met zorg verwerken zodat u de juiste keus kunt maken.

Volgende

Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Voordeelpakket 400 paar Howard Leight Max Lite snr 34dB Duopack scoort 4 van de 5 sterren op basis van 1 beoordelingen.

Klant   van karin jansen
Datum:   donderdag 10 december 2015
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Na prijsvergelijking was deze site het voordeligst omdat de verzending gratis was bij deze aankoop. Snelle goede service! De oordopjes ken ik al, ik gebruik ze tijdens het slapen. Ze zijn ontzettend fijn. De enige soort waarvan ik geen oorpijn krijg.