• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine MusicSafe Classic oordopjes

Muzikanten lopen een grote kans op gehoorbeschadiging. Te harde muziek veroorzaakt slechthorendheid en andere fysieke problemen. De MusicSafe Classic heeft twee verschillende filtersets om het gehoor te beschermen. U kunt hierdoor voor de meeste situaties de passende bescherming gebruiken  terwijl de muziek goed hoorbaar blijft. MusicSafe Classic oordopjes zitten comfortabel en geven geen afgesloten of drukkend gevoel.

De speciale muziekfilters zorgen voor optimale bescherming van het gehoor terwijl de muziek voldoende hoorbaar blijft.

Specificaties
De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Indien nodig  kunnen  de oordopjes aangepast worden  aan de vorm van het  oor.  Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing.

 

Hieronder ziet u de dempingswaarden van de grijs- en goudkleurige filter.

Onze prijs: 15.95
Over ongeveer 4 tot 6 dagen weer leverbaar
Lees 17 recensies
Recensie van: Robin Janse:
"Goede oordopjes, vrijdag gebruikt bij Pinkpop. Muziek goed te horen, maar haalt het harde geluid weg. Vooral in de tent waar we stonden en de muziek keihard was, haden we geen probleem. Eerste keer..." Lees verder
Over ongeveer 4 tot 6 dagen weer leverbaar
2 X Alpine MusicSafe Classic duopack oordopjes VERNIEUWD!
2 X Alpine MusicSafe Classic duopack oordopjes VERNIEUWD! Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 35.62 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete Alpine MusicSafe Classic oordopjes. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 35.62
3 X Alpine MusicSafe Classic triplepack oordopjes VERNIEUWD!
3 X Alpine MusicSafe Classic triplepack oordopjes VERNIEUWD! Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 49.13!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Alpine MusicSafe Classic oordopjes van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 49.13
12 x Alpine MusicSafe Classic Oordoppen
12 x Alpine MusicSafe Classic Oordoppen Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 202.64!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Alpine MusicSafe Classic oordopjes van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 202.64

Specificaties
Dempingswaarde: zie tabel tekst
Materiaal: thermoplastisch
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud: 1 paar / 2 filtersets
Extra: handig opbergkokertje
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Att. Gold Filter (dB)
18.8 15.6 16.0 18.5 27.7 23.9 22.0
Avg. Att. Silver Filter (dB)
14.8 15.0 15.7 18.7 26.6 24.4 18.9

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Extra mogelijkheden

 

Bij dit product kunt u wat extra opties bijbestellen. U kunt bijvoorbeeld een blanco opbergkoker kopen welke u in staat stelt om uw oordoppen hygienisch en droog te vervoeren. Het kokertje is van aluminium en kan handig aan uw sleutelbos bevestigd worden. Let op dat u extra betaalt voor deze optie.

Tevens kunt u speciaal reinigingsmiddel aanschaffen in de vorm van Alpine Clean. Met dit middel verlengd u de levensduur van uw herbruikbare oordoppen en zorgt u voor de beste hygiene. Ook hier betaalt u een meerprijs.


LEVERING:

Wij leveren alle oordoppen uit eigen voorraad. In principe geldt: vóór 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd door PostNL. 1, 2 of 3 oordoppen passen meestal in een envelop die gewoon door de brievenbus past.

Enveloppen worden dus ook bezorgd op zaterdag.

U krijg van ons een bevestiging wanneer uw bestelling wordt aangeboden aan PostNL.


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 35 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
2 á 6 dagen levertijd 2 á 6 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Alpine MusicSafe Classic oordopjes scoort 4.5 van de 5 sterren op basis van 17 beoordelingen.

Klant   van Robin Janse
Datum:   zondag 12 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Goede oordopjes, vrijdag gebruikt bij Pinkpop. Muziek goed te horen, maar haalt het harde geluid weg. Vooral in de tent waar we stonden en de muziek keihard was, haden we geen probleem. Eerste keer dat we weggaan bij een festival/concert zonder het gepiep in je oren. Beveel de oordopjes van harte aan.

Klant   van Wim Si
Datum:   maandag 02 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Alles snel en netjes ontvangen.

Klant   van Tim Op \'t Root
Datum:   woensdag 02 september 2015
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   De oordopjes blijken goed te werken. Omgevingsgeluid wordt gedempt maar is wel nog hoorbaar. De prijs vind ik aan de hoge kant.

Klant   van Niels Heemskerk
Datum:   maandag 24 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Oordopjes die doen wat ze zeggen te doen, goeie pasvorm en prettig. Al jaren een vertrouwd produkt Goeie en snelle levering, keurig verpakt.

Klant   van Thomas Stoker
Datum:   donderdag 25 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Goede oordoppen

Klant   van Yu Ho
Datum:   vrijdag 11 juli 2014
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Ben nu m'n tweede setje aan het bestellen, (krijg ik dan korting hihi) ben er erg tevreden over. Was ze vandaag even kwijt en bedacht me dat ik ze al weer 4 jaar had en mezelf wel op een nieuw/schoner en misschien nog beter setje kan trakteren. Gebruik bij muziekconcerten en als leerkracht ook in de gymzaal en zwembad. Top dopjes.

Klant   van Tanja Wolters
Datum:   donderdag 03 juli 2014
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Het is een goede oorbescherming (beter als ik gedacht had om eerlijk te zijn). ik zou ze zeker opnieuw kopen als deze ooit kapot zijn. ze zitten fijn in de oren, je voelt ze bijna niet zitten!

Klant   van R. N.
Datum:   maandag 26 mei 2014
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Zeer goede demping(met gebruik van de gouden plug.), zit prettig prima product. Fijn avondje mee gedanst.

Klant   van Patricia Kleinee
Datum:   woensdag 27 november 2013
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   Het is even wennen. Het doffe geluid vind ík niet altijd even prettig...

Klant   van Lukas Bergman
Datum:   vrijdag 09 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Ik ben er zeer tevreden over. Deze dopjes vooralsnog alleen gebruikt met de medium (zilveren) dempers. De scherpe randjes van een metal festival worden op een prettige en comfortabele manier weggenomen terwijl een gesprek voeren (voor zo ver dat uberhaupt mogelijk/wenselijk is) blijft mogelijk. De demping is niet van een dermate aard dat het genieten van de muziek niet meer mogelijk is dus dat zit ook goed. Het grote voordeel van deze kleine dopjes is ook een klein nadeel, met dikke vingers kan het inbrengen en uit halen van deze dopjes wat lastig zijn. @Van Webshop. Beste Lukas, dank voor uw recensie. Voor het nadeel hebben wij een oplossing: een alpine inzethulsje. Die sturen wij u even op.

Klant   van Jan Timmerman
Datum:   donderdag 11 juli 2013
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Prima oordoppen. Ik heb een vrij kleine gehoorgang dus soms wat moeite met oordoppen maar hiervan had ik weinig last. Wel zou ik een bakje met deksel prettiger hebben gevonden als de bakjes die meegeleverd worden en een schroefdop hebben omdat het soms wat vervelend is om even snel je oordoppen op te bergen of te pakken.

Klant   van GH Roes
Datum:   donderdag 13 december 2012
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Oordoppen snel ontvangen. Ze waren voor mijn zoon, die speelt in een band. Hij is er erg positief over

Klant   van Corne Voogt
Datum:   dinsdag 31 juli 2012
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   De Alpine musicsafe classic zijn mijn eerste oordopje welke ik gebruikt op de motor. Ik heb een intercom/stereo ingebouwd dus wil niet alles filteren. Het is erg wennen, zelf na diverse ritten. Ik voel ze duidelijk zitten en het is niet erg comfortabel moet ik zeggen. Misschien omdat de randen van de dopjes een klein oppervlak hebben dat contact maakt met de gehoorgang. Ik test ook een zak ASSORTI COMPLEET 15 X 2 PAAR FOAM OORDOPJES. Daar zitten lekker zachte tussen die goed contact maken.

Klant   van Stefan de Bruijne
Datum:   vrijdag 18 mei 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Wij kennen de eigenaars en onze band heeft 4 setjes als een soort "test" gekregen. Ze bevallen prima, muziek nog goed hoorbaar, hoog en laag. Helaas hebben we t platencontract afgelopen week niet gewonnen...

Klant   van R. Sproei
Datum:   woensdag 05 mei 2010
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Geadviseerd door het bedrijf dat ik had gebeld. Deze oordoppen zitten echt heel lekker, maar volgens mij waren ze wel druk. De telefoon op de achtergrond bleef maar rinekelen.

Klant   van Stanley Mesrits
Datum:   donderdag 03 mei 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Goede levering, goed prodct!!! Ook een mooi opbergsysteem

Klant   van Richard Jenk
Datum:   dinsdag 09 februari 2010
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Ik was positief verrast met de oordopjes. Erg snel geleverd ook!

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Alpine MusicSafe Classic oordopjes. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Blanco opbergkoker

Handige aluminium opbergkoker voor onderweg

2.54
Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

18.22 13.21

Kendal Clean Reiniging

Gewoon meenemen: reiniging voor uw herbruikbare oordopjes

8.07