• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Betaalmethoden

Op het moment accepteren wij de volgende methodes van betaling:

  • iDEAL
  • Factuur
  • PayPal
  • Mastercard/Visa
  • Overschrijving
  • Achteraf Betalen

Betaling via iDEAL, Mastercard of PayPal is altijd het snelste. Wij kunnen dan meteen zien of de betaling succesvol is afgerond en kunnen wij uw bestelling meteen klaarzetten (mits op voorraad) voor verzending.

Hieronder meer details over de methodes van betalen:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 

 

Factuur

Wij kunnen, vanaf een aankoopbedrag van 25 euro, uw bestelling ook met een factuur opsturen. U kunt dan zelf, binnen de door ons gestelde betalingstermijn, bepalen wanneer de factuur betaald wordt. Echter, dit is alleen voor bedrijven.

Zorg ervoor dat u uw bedrijfsnaam invult bij het aanmelden. Na beoordeling van uw bedrijf en e-mailadres zullen wij onmiddelijk uw bestelling in orde maken zodat u uw aankoop snel zult ontvangen. Let op: gehoorbeschermers-oordoppen.nl behoudt zich het recht om een bestelling "Op Factuur" te weigeren.
 

 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact of Mister Cash zijn Belgische betaalkaarten. Door middel van een PIN-code kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald. Meestal is aan deze elektronische betaalkaart ook een proton-functie verbonden (= elektronische portemonnee).

Wij regelen dit betalingsysteem via Buckaroo.
  Lees hier meer over Bancontact/Mister Cash

 

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op vele online shops, eBay en bij ons kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken tijdens het afrekenen van uw bestelling. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening. Volledig veilig!
  Lees hier meer over PayPal

 

Mastercard of Visa

Onze credicard betalingen doen wij ook via PayPal, maar u kunt ook kiezen voor MultiSafepay. U hoeft echter geen PayPal account te hebben, maar slechts eenmaal uw creditcard gegevens op te geven. PayPal zorgt wel voor de betaling, maar dan zonder in te loggen via PayPal. Net zo veilig, net zo snel...

Kies voor PayPal of MultiSafepay tijdens afrekenen.
 

 

Overschrijving

U kunt ook betalen per gewone bankoverschrijving. Dit is wel langzamer dan bijvoorbeeld iDEAL of Factuur. Wij gaan pas tot verzending over wanneer het geld op onze rekening staat en dat kan soms wel een aantal dagen duren. U krijgt vanzelf duidelijke instructies hoe de overboeking onder welke gegevens te doen. Onze betaalprovider MultiSafepay handelt dit voor ons af.

Ten name van: STG Derdengelden INZ Multipay
Plaats: Amsterdam
Land: NL
IBAN: NL78INGB0008458568
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vergeet nooit uw BETAALKENMERK te vermelden. Deze vindt u in de instructies die u krijgt op het scherm en per email na uw aankoop. LET OP: deze e-mail is dus van MultiSafepay.

Codes voor overmaken vanuit het buitenland:

IBAN: NL44INGB0002181534
BIC/Swift code: INGBNL2A  Klik hier om te zien hoe u een Europese Overschrijving kunt doen

 

Achteraf betalen (Afterpay)


  AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, via eenmalige machtiging)
AfterPay voert voor https://gehoorbeschermers-oordoppen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor https://gehoorbeschermers-oordoppen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
 

 


Volgende