• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Verzenden en Retouren

Verzend- en verpakkingskosten:

Verzendkosten zijn voor een envelop € 3,50 (incl. VAT) per order en voor een pakket € 5,50 (incl. VAT). 

Orders boven de € 40,- worden gratis verzonden.

 

Verzendwijze en kosten

Orders per envelop worden verzonden met PostNL en pakketjes met de GLS. Deze levert in de meeste gevallen binnen één à twee werkdagen. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.

Een groot gedeelte van onze (kleinere) zendingen gaat simpelweg per envelop en past in uw brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

Sommige zendingen dienen echter als pakket bezorgd te worden. Mocht de bezorger u niet thuis treffen dan zal deze een bericht bij u achterlaten. Het pakket wordt 3 keer bij u aangeboden voordat het retour naar ons wordt verzonden. Mochten wij in dergelijke situatie nog een keer het pakket aan u moeten sturen dan brengen wij opnieuw de verzend- en verpakkingskosten in rekening.


Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens.

 

Ruilen/retourneren van een artikel

Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending.

Let op dat wij oordoppen welke IN HET OOR uitgeprobeerd zijn NIET kunnen terugnemen vanwege hygiënische redenen. De verpakking dient dan ook NIET geopend te zijn voor een retour.

 

Aanmelden retour


De goederen kunnen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.


Levertijd

Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 a 2 werkdagen aan u te leveren na betaling van de bestelling. In de meeste gevallen geldt echter: “op werkdagen voor 20:00 besteld, de volgende werkdag geleverd voor bestellingen in Nederland”.


De levertijd is soms afhankelijk van het soort artikel. Ook wij ontkomen niet aan onverwacht grote bestellingen waardoor een product soms in backorder geplaatst moet worden waardoor de bestelling vertraagt.


Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, belt u dan even met ons op nummer 033-3030815. Als een artikel meer dan 7 dagen niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij even contact met u op. Zorg dus altijd dat uw emailadres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt.

 

Algemene voorwaarden

Bij het ruilen/retourneren van een artikel: correspondentie verloopt per email, het is uw eigen verantwoordelijkheid dat wij uw juiste emailadres hebben. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 dagen na verzending bij ons binnen zijn. De 14 dagen gaan in op de eerste werkdag dat u de goederen ontvangt. Binnen 21 werkdagen dient het retourartikel bij ons binnen te zijn. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild zoals sommige aanbiedingen.

Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening.


Verzend- en Rembourskosten worden niet vergoed.


Wij zullen binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren.

 


Volgende