• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes

Onze prijs: 15.95
Lees 8 recensies
Recensie van: Onno Roovers:
"Snel, goede prijzen, kortom zoals een webshop moet zijn!"

ELACIN ER 20 MEDIUM oordopjes met een subliem lineair filtersysteem, ideaal voor muziekluisteraars en muziekmakers!

Een waardevolle aanwinst binnen ons assortiment.

De ELACIN ER 20 MEDIUM is de enige universele gehoorbeschermer in het productassortiment van ELACIN. In vergelijking met reguliere oordopjes (wegwerp of voorgevormde) zijn deze gehoorbeschermers een stuk aangenamer. Dankzij de dempende eigenschappen kunt u profiteren van een natuurgetrouwe geluidsweergave en bent u prima beschermd tegen overmatig lawaai.

Het voordeel van deze oordopjes is dat de demping praktisch lineair is!
Dat betekent dat de muziek minimaal wordt vervormd bij het dragen van deze oordopjes.

Het deel van de ER20 MEDIUM dat in het oor wordt gedragen bestaat uit zachte siliconen flensen.

De ER20 MEDIUM is ook ideaal voor iedereen die de overstap wil maken van reguliere oordoppen naar een opmaatgemaakt product met optimale geluidsbeleving.

De ELACIN ER20 MEDIUM is speciaal bedoeld voor:

  1. Muzikanten
  2. Sound crews
  3. Deejays
  4. Personen die met de trein of het vliegtuig reizen
  5. Personeel en bezoekers van discotheken en cafe's
  6. Personeel en bezoekers van rockconcerten en dance-events

Het setje wordt geleverd inclusief opbergbakje en handig afneembaar koordje.

Duopack Elacin Oordoppen ER20 MEDIUM
Duopack Elacin Oordoppen ER20 MEDIUM Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 29.04 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 29.04
Triplepack Elacin Oordoppen ER20 MEDIUM
Triplepack Elacin Oordoppen ER20 MEDIUM Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 42.35!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 42.35
4x Elacin Oordoppen ER20 MEDIUM
4x Elacin Oordoppen ER20 MEDIUM Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 56.87!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 56.87
10 x ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes
10 x ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 140.36!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 140.36

Specificaties
Dempingswaarde: Praktisch lineair
Materiaal: Zachte siliconen flensen
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Verpakking: Inclusief opbergbakje
Inhoud: 1 paar
Extra: Afneembaar koordje
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Medium Freq. Attenuation (dB) 12.2 13.2 14.6 17.5 20.9 19.2 23.5
Std Deviation (dB)
4.1 4.0 4.0 3.7 3.2 4.7 4.9
Assumed Protection (dB)
8.1 9.1 10.7 13.9 17.7 14.5 18.6
  SNR=16 H=16 M=13 L=11

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Extra mogelijkheden

Bij dit product kunt u speciaal reinigingsmiddel aanschaffen in de vorm van Alpine Clean. Met dit middel verlengd u de levensduur van uw herbruikbare oordoppen en zorgt u voor de beste hygiene. Ook hier betaalt u een meerprijs.


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
3 á 5 dagen levertijd 3 á 5 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes scoort 4.4 van de 5 sterren op basis van 8 beoordelingen.

Klant   van martijn bexkens
Datum:   maandag 04 november 2013
Waardering:   2 sterren :  
Recensie:   Super snelle levering. Maar het product is niet beter dan gewoon een paar aqua-plugjes van €0,50 van de action! Helaas. Het dempt voldoende DB's, maar de hele live-ervaring van de muziek is verdwenen, er is niks dynamisch meer aan, de hoge tonen zijn het meest negatief beïnvloed. Jammer (heb 2 paar gekocht voor mij en partner)! Zal ze maar gebruiken bij het klussen of op de motor. @VAN WEBSHOP: Bedankt voor uw recensie! Zojuist hebben wij telefonisch gesproken en wij gaan u helpen met het vinden van een geschikte oordop voor de muziek!

Klant   van Onno Roovers
Datum:   vrijdag 02 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Snel, goede prijzen, kortom zoals een webshop moet zijn!

Klant   van Coen van der Griend
Datum:   zaterdag 22 december 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Ik heb deze oordoppen als zeer fijn ervaren. Ik heb ze aangeschaft omdat ik naar Thunderdome zou gaan met een oorontsteking, dus om mijn oren te sparen deze oordoppen aangeschaft. Tijdens het feest vrij weinig last van de oordoppen gehad, het zijn niet de kleinste oordoppen dus voor mensen met kleine gehoorgangen zijn deze niet aan te raden. De muziek werd zeer goed gedempt en nauwelijks vervormd terwijl de mensen om mij heen prima te verstaan waren. Voor deze prijs zou ik de oordoppen aanraden, ze zijn niet te zien als je ze in hebt, dempen het geluid goed terwijl je mede feestgenoten prima te verstaan zijn en zitten ook prima. 5/5

Klant   van Barry He.
Datum:   dinsdag 25 september 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Rectificatie!!! Zojuist toch het tweede setje oordoppen binnen gekregen die eerder ontbraken. Waarmee ik mijn eerder gegeven commentaar terug moet nemen. Dames heren, hartelijk dank voor het snel oplossen!

Klant   van Barry He.
Datum:   zondag 23 september 2012
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   De bestelling werd zeer snel geleverd, helaas zat er slechts een van de twee bestelde setjes in de verpakking. Nou kan dat natuurlijk een keer gebeuren, het is alleen jammer dat ik tot op heden nog geen enkele reactie heb vernomen naar aanleiding van de melding die ik hierover heb gedaan. Zou men dat gedaan hebben dan zou ik zeker de een 5 gegeven hebben... VAN WEBSHOP: Beste Barry, excuses voor het ongemak. Wij hebben volgens mij geen mailtje van u ontvangen? We hebben uw bestelling terug kunnen vinden en sturen u vandaag het restant.

Klant   van The Nephilim
Datum:   maandag 30 juli 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Had deze gekocht omdat ik oordopjes wilde hebben die het geluid minimal vervormden (slechte ervaringen met wegwerp dopjes). Van het weekend uitgeprobeerd op een festival waar zowel rock als dance-achtige muziek werd gespeeld. Erg onder de indruk. Alle tonen(van laag naar hoog) waren duidelijk en helder maar dan op een prettig volume.

Klant   van Geert Willemze
Datum:   zaterdag 09 juni 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Zeer uitgebreide keuze, eenvoudig te kiezen, snel te bestellen en direct afgeleverd.

Klant   van Peter Groninger
Datum:   donderdag 07 juli 2011
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Een aantal besteld op mijn werkplek. Dit gedaan op advies van Easy e-Sales. Vooralsnog zeer tevreden.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Alpine Oordop Sleutelhanger

Duurzame en hygienesche koker voor uw oordopjes

2.95
Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

17.95 12.95

Kendal Clean Reiniging

Gewoon meenemen: reiniging voor uw herbruikbare oordopjes

7.95