Hellberg Relax Radio

Onze prijs: 99.95 EUR
Prijs ex BTW: 82.60
Modelnummer: 27.499HB45002001
Status: Dit product heeft een langere levertijd 8 à 13 dagen levertijd
Recensies: Schrijf de 1e recensie!

Uitstekende radio oorkap tegen betaalbare prijs!


De Hellberg Relax Radio is ideaal voor de particulier! Goed betaalbaar met uitstekende specificaties. Door de zachte oorkussens is het comfortabel, door het lichte gewicht draagt de oorkap prettig. De oorkap heet niet voor niks de 'Relax Radio'.

Door een gemiddelde demping van 28dB én het radio-gebruik sluit je je af voor omgevingsgeluiden terwijl je rustig kunt werken. Ook heeft de oorkap een MP3 aansluiting.

Hellberg Relax gehoorkap met radio en mp3 aansluiting

Pluspunten

•Gemiddelde dempingswaarde van 28dB
•Extra zachte oorkussens + fijne pasvorm
•Goed betaalbaar!
•Makkelijk in gebruik

 

Te gebruiken bij

•Licht industrieel werk
•Particuliere hobby werkzaamheden
•Tuinieren

Bestellen

Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 8 à 13 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!