• Snelle levering
 • Boven de 35 euro gratis verzending
 • 30 dagen retour
 • Webshop Keurmerk

Moldex MX-7 Oorkap

Moldex MX-7 oorkap

Deze robuuste oorkap, te gebruiken voor veel werkzaamheden. Door het vlakke profiel en oppervlak is de oorkap ook makkelijk te reinigen. De oorkap is licht van gewicht en erg flexibel waardoor het fijn werken is. De oorkussens zijn zo geoptimaliseerd dat er geen warmte ophoping ontstaat. Wij adviseren de oorkussens en het schuimkussen elke 6 maanden te vervangen. De oorkap kan op elke helm met een 30mm sleuf.

Pluspunten

 • Getest en gecertificeerd volgens EN 352-3:2002
 • Vlak oppervlak om eenvoudig te reinigen
 • Comfortabele visco-elastische oorkussens
 • Licht en flexibel, met weinig contact druk
 • Demping 31 dB [SNR]
 • Adapter voor helmen met 30mm sleuf
 • Onze prijs: 34.45
  Over ongeveer 12 tot 14 dagen weer leverbaar
  Over ongeveer 12 tot 14 dagen weer leverbaar

  Hieronder vindt u de specifications:

  Specificaties
  Dempingswaarde: 31 db
  Materiaal: -
  Leeftijd: Alle
  Verpakking: 1 oorkap
  Inhoud: -
  Kleur: Blauw
  Extra: -
  Dempingstabel
  Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

  Diagram:


  Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
  Mean Attenuation (dB) 17.6 26.2 34.9 37.7 33.3 35.7 36.8
  Std Attenuation (dB)
  2.9 1.8/td> 2.5 2.6 3.4 2.1 3.3
  Expected Attenuation (dB)
  14.7 24.4 32.3 35.0 29.9 33.6 33.5
    SNR=32 H=32 M=31 L=23

   


  Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

  In principe geldt voor oorkappen: voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Let op: wij leveren pakketten via de GLS en deze komt niet op zaterdag bezorgen. Overweegt u eventueel om een aflever adres op te geven waar u zeker weet dat u aanwezig bent (zoals uw werk)

  U krijgt van de GLS een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de eerstvolgende avond uw bestelling kan gaan volgen.


  Verzendkosten
  De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 40 euro worden gratis bezorgd.

  Voorraad
  Voorraadstatus:
  9 á 14 dagen levertijd 9 á 14 dagen levertijd
  Betaling
  U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

  Retourzending
  In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
  Klantbeoordelingen

  Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.