• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Pfanner Protos Oorkap

Onze prijs: 42.35
Gratis verzending

Maak je Pfanner Protos compleet!

De gehoorbeschermers die passen op de Pfanner Protos. gelaats-, nek- én kinbescherming geïntegreerd in één veiligheidshelm die 8x meer veiligheid én 8x meer comfort biedt.

Deze oorkap is uitsluiten voor de Pfanner Protos integral helm en past niet op andere helmen!

SNR: 26 dB

  • Gratis verzending
Specificaties
Dempingswaarde: 26dB
Kleur: Rood/Grijs
Extra: Helmbevestiging

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
1 á 3 dagen levertijd 1 á 3 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.