Vuurwerkbril voor kinderen

Onze prijs: 3.95 EUR
Prijs ex BTW: 3.26
Modelnummer: 27.2219220
Status: Dit product heeft een langere levertijd 5 à 7 dagen levertijd
Recensies: Schrijf de 1e recensie!

Bescherm de ogen van je kind!

Veel kinderen vinden het hartstikke leuk om te helpen tijdens het klussen. Maar rondvliegend stof of splinters kunnen zorgen voor vervelende situaties. Bescherm daarom de ogen van je kind met deze lichtgewicht veiligheidsbril. Ook zeer geschikt als bescherming tegen vuurwerk aan het einde van het jaar. 

Zorg dat jij verstandig bent, koop een veiligheidsbril voor je kind!

Deze lichtgewicht en comfortabele veiligheidsbril is speciaal ontworpen om de ogen te beschermen!

  • polycarbonaat lens
  • anti-krascoating
  • modern design
  • 40 gram

Bestellen

Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 5 à 7 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!