• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

3M Peltor Worktunes PRO AM/FM

3M Peltor Worktunes Pro - Swingend op de werkvloer

Je oren tegelijkertijd beschermen en verwennen? Dat kan met de nieuwe 3M Peltor WorkTunes Pro. Sluit 'm met een 3,5mm kabel aan op je mp3-speler om zelf je favoriete muziek te kiezen of geniet draadloos van de AM/FM radio. Kies je voor dat laatste, dan kun je gemakkelijk zenders zoeken en opslaan (maximaal vijf) zonder de oorkap af te nemen. Tenslotte krijg je natuurlijk ook een seintje van je telefoon wanneer er een gesprek binnenkomt. En dat allemaal zonder ook maar een moment te worden blootgesteld aan schadelijke omgevingsgeluiden.

Pluspunten

Zowel radio- als mp3-aansluiting
Ingebouwde antenne
Gebruiksvriendelijke besturing
Comfortabele hoofdband
Robuust ontwerp
2x AA batterijen voor ca. 40 uur gebruik bijgesloten
Automatische uitschakeling na 4 uur zonder interactie
32dB demping

Bekijk ook andere Peltor gehoorbescherming.
Onze prijs: 135.94   87.06
Over ongeveer 1 tot 3 dagen weer leverbaar
  • Over ongeveer 1 tot 3 dagen weer leverbaar
    Gratis verzending

Hieronder vindt u de specifications:

Specificaties
Dempingswaarde: SNR 32dB
Materiaal: ABS | Polyester | PVC | Staal
Leeftijd: -
Verpakking: -
Inhoud: 1 stuk
Kleur: Zwart
Extra: Radio ontvangst
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:


Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Mean Attenuation (dB) 17.6 26.2 34.9 37.7 33.3 35.7 36.8
Std Attenuation (dB)
2.9 1.8/td> 2.5 2.6 3.4 2.1 3.3
Expected Attenuation (dB)
14.7 24.4 32.3 35.0 29.9 33.6 33.5
  SNR=32 H=32 M=31 L=23

 


Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

In principe geldt voor oorkappen: voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Let op: wij leveren pakketten via de GLS en deze komt niet op zaterdag bezorgen. Overweegt u eventueel om een aflever adres op te geven waar u zeker weet dat u aanwezig bent (zoals uw werk)

U krijgt van de GLS een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de eerstvolgende avond uw bestelling kan gaan volgen.


Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
2 á 4 dagen levertijd 2 á 4 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.