Jippie's kinder gehoorbescherming wit

Tijdelijke korting op de Jippie's kinder gehoorbescherming wit
Onze prijs: 19.95 EUR   16.95 EUR
Prijs ex BTW: 14.15
Modelnummer: 27.328JPP858312
Status: Dit product heeft een langere levertijd 0 Ó 2 dagen levertijd

Kies uit de volgende opties:
Opbergtasje:  

Stelt u zich eens voor: U wilt graag een popconcert, festival of een motorrace bezoeken. De meest ideale situatie zou natuurlijk zijn dat u met het hele gezin kunt gaan. Maar u wilt het gehoor van uw kleine niet beschadigen. De Jippie's gehoorbescherming biedt uitkomst: Met deze gehoorbescherming is het gehoor van uw kind namelijk beschermd, zodat u zorgeloos elk evenement kunt bezoeken!

Jonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich dan op latere leeftijd manifesteert. Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. Wij adviseren voor baby's de Em's 4 Kids oorkapjes, maar de Jippie's worden door jonge kinderen niet als vervelend ervaren. Te gebruiken vanaf 18 maanden tot zolang u maar wilt. Ouders passen ze namelijk ook!

Gebruik bij:

 

 • Scholen
 • Racebaan
 • Monsterjam
 • TT van Assen
 • Oud en nieuw
 • Festival

 

Bestellen

Levering in het kort

 • Voorraadstatus:
 •   Dit product heeft een langere levertijd 0 Ó 2 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!
Recensies

Hier vindt u recensies welke andere klanten direct bij ons hebben achtergelaten. Wij zijn blij met alle (redelijke en beschaafde) recensies aangezien we hiermee onze service kunnen verbeteren en u helpen om de juiste keus gehoorbescherming te maken. Wilt u ook een recensie achterlaten? Klik dan op de knop rechts 'UW MENING'

Jippie's kinder gehoorbescherming wit scoort gemiddeld 4 van de 5 sterren op basis van 3 beoordelingen.
Beoordeling schrijven

 • Helene Dijk
Snelle levering en uitstekende service!
datum 27/05/2016

 • Mark Huffels
In eerste instantie vielen de beschermers uit elkaar (de zwarte doppen lieten los van het witte frame) na een tipje lijm voldoet het product naar behoren.
datum 31/01/2014

 • heidi kil
snelle levering , product was goed verpakt. prijs kwaliteit verhouding was prima.
datum 16/09/2013