• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Silenta Kids 27dB rood

SNR waarde is 27dB

De Silenta Kid is speciaal ontworpen voor kinderen die tegen geluid beschermd moeten worden. Wij beschouwen dit als een Scandinavisch kwaliteitsproduct. Het gehoor van een kind is erg gevoelig en kan snel beschadigd worden op bijvoorbeeld evenementen of festivals. Ook kunnen deze gehoorkappen perfect gebruikt worden op scholen ter verbetering van het concentratievermogen van een kind in een drukke klas.

De kwaliteit van deze oorkap is zeker te vergelijken met die van Peltor Kid. Het voordeel van de Silenta Kid is dat deze opvouwbaar is en dus handiger opgeborgen kan worden.

Deze gehoorbeschermer is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de blauwe kunt u deze oorkap ook in het rood, neon roze en neon groen op onze website kopen.

Onze prijs: 27.35   23.41
Over ongeveer 11 tot 13 dagen weer leverbaar
Recensie van: Sandra Van deurzen :
"Mijn kind is er super blij mee, hij is hoog sensitief en heeft vaak last van harde geluiden en gebruikt hem op school."
Over ongeveer 11 tot 13 dagen weer leverbaar

Hieronder vindt u de specifications:

Specificaties
Dempingswaarde: 27 dB
Leeftijd: Vanaf 18 maanden tot en met 12 jaar
Verpakking: 1 oorkap
Kleur: divers
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 3150 4000 6300 8000
Avg. Attenuation (dB) 13.2 15.0 26.8 32.9 35.0 39.3 36.6 36.0 34.9
Std Deviation (dB)
2.5 1.5 3.8 3.2 4.6 1.6 4.8 4.5 4.2
Expected Attenuation (dB)
10.7 13.5 23.0 29.7 30.4 37.7 31.8 31.5 30.7
  SNR=27 H=31 M=24 L=16

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

De oorkap lijkt te klein voor mijn kinderen. Is dat mogelijk?

Dit is een verstelbare oorkap. U kunt de pootjes aan de zijkant van de oorschelp iets uittrekken. Gebruik gerust een klein beetje kracht. Ze kunnen wat stroef gaan zodat ze ook niet makkelijk meer verschuiven als u de goede stand heeft gevonden. 

LEVERING:

In principe geldt voor oorkappen: voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Let op: wij leveren pakketten via de GLS en deze komt niet op zaterdag bezorgen. Overweegt u eventueel om een aflever adres op te geven waar u zeker weet dat u aanwezig bent (zoals uw werk)

U krijgt van de GLS een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de eerstvolgende avond uw bestelling kan gaan volgen.

 


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 35 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Tijdelijk op. Levertijd +/- 11 dagen
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Silenta Kids 27dB rood scoort 4 van de 5 sterren op basis van 2 beoordelingen.

Klant   van Sandra Van deurzen
Datum:   dinsdag 28 maart 2017
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Mijn kind is er super blij mee, hij is hoog sensitief en heeft vaak last van harde geluiden en gebruikt hem op school.

Klant   van Esther Passier
Datum:   maandag 19 oktober 2015
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   prima product mijn zoon heeft er veel plezier van alleen de bezorging was slecht op zich een fout van GLS maar toen ik belde werd er aangegeven dat zij daar niks aan konden doen Ik kreeg het telefoonnummer van GLS en kon mijn probleem zelf oplossen. Lijkt me toch iets voor het bedrijf dat product verstuurd om erachter aan te gaan dat het product ook bezorgd word.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Silenta Kids 27dB rood. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

18.22 13.21