• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

10 setjes Alpine WorkSafe

Onze prijs: 89.54
Gratis verzending

De WorkSafe is de ideale oplossing voor mensen die regelmatig in een overmatige lawaaisituatie verblijven op het werk en thuis bij het klussen.

De WorkSafe is, met name, ook geschikt voor tijdelijke werknemers.

Gevaarlijke geluiden worden voldoende gedempt, het gehoor wordt beschermd, terwijl hoor- en spraakverstaanbaarheid blijven bestaan. De open kanaaltjes in de beschermers zorgen ervoor dat er geen drukverschillen ontstaan, men heeft geen afgesloten gevoel.

De lamelletjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past de beschermer zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Zonodig kan de gebruiker de lamelletjes zelf aanpassen aan de gehoorgang.

De levensduur van de WorkSafe hangt af van het onderhoud en de gebruiksfrequentie en varieert van 6 maanden tot enkele jaren.

  • Dempt schadelijk geluid
  • Voorkomt lawaaidoofheid
  • Spraak- en omgevingsgeluiden blijven behouden
  • Steekt niet uit het oor
  • Wordt zachter door warmte van het oor
  • Geen druk in of op het oor
  • Geen afgesloten gevoelGratis verzending
Specificaties
Dempingswaarde: Zie demping tabel
Materiaal: -
Verpakking: -
Inhoud: 1 paar oordoppen
Kleur: -
Extra: -
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 18.8 15.6 16.0 18.5 27.7 23.9 22.0
Std Attenuation (dB)
5.5 4.6 3.7 3.6 4.3 4.2 4.6
Assumed Attenuation (dB)
13.3 10.9 12.3 14.9 23.4 19.8 17.5
  SNR=18 H=20 M=15 L=13

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
2 á 6 dagen levertijd 2 á 6 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij 10 setjes Alpine WorkSafe. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

17.95 12.95

Kendal Clean Reiniging

Gewoon meenemen: reiniging voor uw herbruikbare oordopjes

7.95