10 setjes Alpine WorkSafe

Onze prijs: 89.54 EUR
Prijs ex BTW: 74.00
Modelnummer: P10X-27.32511121310
Status: Dit product heeft een langere levertijd 4 à 6 dagen levertijd
Recensies: Schrijf de 1e recensie!

Kies uit de volgende opties:
Alpine Clean Spray 25ml:  

De WorkSafe is de ideale oplossing voor mensen die regelmatig in een overmatige lawaaisituatie verblijven op het werk en thuis bij het klussen.

De WorkSafe is, met name, ook geschikt voor tijdelijke werknemers.

Gevaarlijke geluiden worden voldoende gedempt, het gehoor wordt beschermd, terwijl hoor- en spraakverstaanbaarheid blijven bestaan. De open kanaaltjes in de beschermers zorgen ervoor dat er geen drukverschillen ontstaan, men heeft geen afgesloten gevoel.

De lamelletjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past de beschermer zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Zonodig kan de gebruiker de lamelletjes zelf aanpassen aan de gehoorgang.

De levensduur van de WorkSafe hangt af van het onderhoud en de gebruiksfrequentie en varieert van 6 maanden tot enkele jaren.

  • Dempt schadelijk geluid
  • Voorkomt lawaaidoofheid
  • Spraak- en omgevingsgeluiden blijven behouden
  • Steekt niet uit het oor
  • Wordt zachter door warmte van het oor
  • Geen druk in of op het oor
  • Geen afgesloten gevoelDemping

Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 18.8 15.6 16.0 18.5 27.7 23.9 22.0
Std Attenuation (dB)
5.5 4.6 3.7 3.6 4.3 4.2 4.6
Assumed Attenuation (dB)
13.3 10.9 12.3 14.9 23.4 19.8 17.5
  SNR=18 H=20 M=15 L=13

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.
Bestellen

Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 4 à 6 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!