• Snelle levering
  • Boven de 35 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Thunderplugs muziek oordopjes

Thunderplugs zijn siliconen oordopjes die comfortabel in het oor zitten, met een filter voor het geluid.

Deze filter dempt het geluid met zo’n 18 NNR op alle frequenties. Het filter zorgt ervoor dat je al het geluid nog goed hoort, maar wel zachter. Ideaal voor uitgaan en muziek maken, de oordoppen zijn bijna niet zichtbaar in je oren. Vaak kan je mensen in een lawaaiomgeving zelfs beter verstaan als je de oordoppen draagt.

Gehoorschade kun je oplopen door te hard geluid. Geluid wordt gemeten in Decibel (dB) en kan al schadelijk zijn vanaf 80 dB. Vanaf 100 dB kun je al acute gehoorschade oplopen. Bij live-muziek, in clubs en op festivals is het volume vaak hoger dan 100 dB. Met de Thunderplugs bescherm je je oren tegen een gehoorbeschadiging en toch kan je blijven genieten van de muziek.

Verpakking:

 

  • 1 set oordopjes (2 stuks)
  • 1 opbergkokertje welke aan sleutelbos gehangen kan worden

 

Onze prijs: 12.13
Over ongeveer 23 tot 25 dagen weer leverbaar
Lees 3 recensies
Recensie van: Fab Five:
"Vind ze top! Hopelijk krijg ik maandag kaarten voor U2, dan neem ik ze mee volgend jaar september!"
Over ongeveer 23 tot 25 dagen weer leverbaar
Duopack Thunderplugs muziek oordopjes
Duopack Thunderplugs muziek oordopjes Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 19.65 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete Thunderplugs muziek oordopjes. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 19.65
Triplepack Thunderplugs muziek oordopjes
Triplepack Thunderplugs muziek oordopjes Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 28.25!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Thunderplugs muziek oordopjes van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 28.25

Specificaties
Dempingswaarde: 18 NNR
Materiaal: Siliconen
Leeftijd: -
Verpakking: -
Inhoud: 1 paar oordoppen en opbergkoker
Kleur: Zilver
Extra: Blister met extra koker
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 6300 8000
Avg. Attenuation (dB) 21.2 20.5 23.0 23.8 31.2 30.4 34.1 36.8
Std Attenuation (dB)
3.3 3.2 3.5 3.6 3.7 3.6 4.1 4.6
  NNR=18

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 3 voor zendingen per envelop en € 5 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 35 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Tijdelijk op. Levertijd +/- 23 dagen
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Thunderplugs muziek oordopjes scoort 3.7 van de 5 sterren op basis van 3 beoordelingen.

Klant   van P.H. Vree
Datum:   zaterdag 19 september 2015
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   Met oordoppen heb ik totaal geen ervaring en was op zoek naar doppen die de festival dreun en herrie tegenhoudt. Ik word daar helemaal naar van en loop dan als een dronken man over de weg. Deze doppen geven mij niet het gewenste effect maar mogelijk moet ik andere hebben of ik zoek naar het onmogelijke. VAN WEBSHOP: Dank voor uw review. Ik denk dat u beroerd wordt van de bass trillingen. Daar kunnen de oordoppen niet veel aan doen. U zou het ook eens kunnen proberen met een oorkap. Deze sluit u meer af en wellicht meer effect: http://www.gehoorbeschermers-oordoppen.nl/peltor-x4.html, maar anders kunnen wij u helaas niet helpen denk ik.

Klant   van Nienke Oude Steenhof
Datum:   dinsdag 30 juni 2015
Waardering:   3 sterren :  
Recensie:   Ik had deze oordoppen aangeschaft, omdat ze kleiner zouden zijn dan gemiddeld. Ik heb zelf erg kleine oren. Desondanks waren ze nog steeds veel te groot, waardoor ik heb ze weggegeven. VAN WEBSHOP: Beste Nienke, vervelend dat de oordoppen groter uitvielen dan gedacht. Voor de kleine gehoorgang zijn de ACS ER20 Frost en de ACS Pacato erg goed geschikt. ^Chantal

Klant   van Fab Five
Datum:   zaterdag 13 december 2014
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Vind ze top! Hopelijk krijg ik maandag kaarten voor U2, dan neem ik ze mee volgend jaar september!

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Thunderplugs muziek oordopjes. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

18.22 13.21