• Snelle levering
 • Boven de 35 euro gratis verzending
 • 30 dagen retour
 • Webshop Keurmerk

Peltor X5A

De Peltor X5A oorkap


Treed binnen in de wereld van de nieuwe 3M Peltor X-serie gehoorkappen met de 3M Peltor X5-gehoorkappen.

Nieuwe baanbrekende technologie die helpt om uitzonderlijk hoge prestaties te bereiken. De technologie is niet alleen op de versie met hoofdband toegepast maar ook op de versie voor helmbevestiging.

 • Unieke demping dankzij een optimale combinatie van de speciaal ontwikkelde schuimtechnologie die in de schelpen en de afdichtingsringen gebruikt wordt en het ontwerp van spacer en schelpen.
 • Ondanks de grotere schelpen blijft het product relatief licht en biedt het een uitstekende balans en draagcomfort.
 • Kleurcode zwart voor eenvoudig gebruik in extreem lawaaierige omgevingen.
 • Dempingswaarde van maar liefst 37 dB SNR!!


Het nieuwe design biedt nieuwe voordelen, ook op het vlak van comfort en bescherming.

De bescherming, comfort en design maken het tot een heel veelzijdig product.
3M ontwikkelde de nieuwe 3M Peltor X-serie gehoorkappen op basis van deze drie pijlers. Naast het eenvoudige gebruik en de makkelijke identificatie ervan is deze nieuwe serie gehoorkappen nu de referentie onder de gehoorkappen.

Riemclip

Bij deze oorkap extra te bestellen een degelijke riemclip. Ideaal om de oorkap aan op te hangen en dan heb je het toch bij je!

 

Bekijk ook andere Peltor gehoorbescherming

Onze prijs: 55.61   39.54
Over ongeveer 1 tot 3 dagen weer leverbaar
Lees 4 recensies
Recensie van: Walter van Iterson:
"Deze gehoorbescherming werkt goed, zodra mijn vrouw hem opzet stopt ze met praten, dan heb ik rust aan mijn hoofd ;-) Maar serieus: Comfortabele oorkleppen, prima demping"
Over ongeveer 1 tot 3 dagen weer leverbaar
Duopack Peltor X5
Duopack Peltor X5 Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 75.13 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete Peltor X5A. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 75.13
Triplepack Peltor X5
Triplepack Peltor X5 Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 110.32!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Peltor X5A van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 110.32
Voordeelpakket! 10 x Peltor X5
Voordeelpakket! 10 x Peltor X5 Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 347.95!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Peltor X5A van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 347.95

Design

 • Hoofdband met afgeschermde staaldraad
 • Lichte dubbele schelpen met maximale ruimte binnenin
 • Geïntegreerd ontwerp voor meer stevigheid
 • Kleurcode om gemakkelijk de juiste gehoorbescherming te kunnen kiezen
 • Elektrisch geïsoleerde hoofdband
 • Eenvoudig te reinigen

Comfort

 • Eenvoudig verstelbare hoofdband
 • Hoofdband met staaldraad die zorgt voor een constante druk tijdens langere draagperiodes
 • Het design met dubbele hoofdband vermindert de warmteopbouw en zorgt voor een goede pasvorm en balans

Bescherming

 • Gestroomlijnde schelpen die geen afbreuk doen aan de demping
 • Compatibel met een reeks 3M oogbeschermingsproducten en ademhalingsmaskers
 • Nieuwe slimme afdichtingsring
Specificaties
Dempingswaarde: 37 dB
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Inhoud: 1 Stuk
Kleur: Zwart-Zwart
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Frequency (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 23.0 22.3 28.8 39.7 44.2 39.8 43.0 40.2
Std Attenuation (dB)
3.1 2.4 2.4 2.7 3.4 4.6 2.8 2.9
  SNR=37 H=37 M=35 L=27


Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Extra Hygiëne Kit

U kunt bij dit product tevens een extra Hygiëne kit aanschaffen. Hiermee kunt u de oude ringen vervangen of de kap Hygiënischer overdragen aan anderen. Kies hiervoor aan de rechterkant de optie "ja" bij "Hygiëne Set". Let op dat er een meerprijs berekend zal worden.


Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
2 á 4 dagen levertijd 2 á 4 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Peltor X5A scoort 4.8 van de 5 sterren op basis van 4 beoordelingen.

Klant   van Walter van Iterson
Datum:   zondag 09 januari 2022
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Deze gehoorbescherming werkt goed, zodra mijn vrouw hem opzet stopt ze met praten, dan heb ik rust aan mijn hoofd ;-) Maar serieus: Comfortabele oorkleppen, prima demping

Klant   van J. P. E. Sebregts
Datum:   vrijdag 29 november 2019
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Goed product. Oorkap weegt niet zwaar, is heel ruim, heel je oor past er in en je hebt dus geen druk op je oren. Ook bij het dragen van een bril is de druk hierop geen probleem en gaat geen pijn doen. De oorkap klemt goed op je hoofd zonder dat dit storend en lastig is. en dempen heel erg goed, je hoort nog wel wat geluid maar als je niets meer zou horen zou het ook weer gevaar op kunnen leveren omdat je dan niets meer hoort van de omgeving. De stofafzuiging bijvoorbeeld hoor je niet eens. Het kan ook zijn dat je totaal niets wil horen en dat kan je dat benaderen met oordopjes in te doen en dan de oorkap opzetten. Ik heb oorpluggen van 36 decibel gebruikt en je hoort dan bijna niets meer.

Klant   van Herman Grotenhuis
Datum:   vrijdag 17 mei 2013
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Duidelijke levering en uitstekende mail communicatie. Peltor X5 voldoet aan verwachting: dempt uitstekend alle omgevingslawaai

Klant   van Magnus Forsblom Astra Zeneca
Datum:   vrijdag 07 december 2012
Waardering:   5 sterren :  
Recensie:   Het lawaai op mijn werk is niet constant maar periodiek en neemt toe in de buurt van specifieke machines in de productiezone. Ieder aspect van bescherming en veiligheid is belangrijk voor mij. Naast comfort hebben we ook andere eisen, bijvoorbeeld dat de gehoorkappen eenvoudig te reinigen zijn. Het is ook heel belangrijk dat er geen risico bestaat op losse onderdelen die van de gehoorkappen kunnen vallen en in de productielijn terechtkomen. 3M Peltor X is comfortabel om te dragen, ik voel geen druk op mijn hoofd en de gehoorkappen zijn niet te strak. Ze zijn duurzaam en het is eenvoudig om ze regelmatig te reinigen. Ik heb de 3M™ Peltor™ X2 gehoorkappen geprobeerd, ze zijn gemakkelijk te verstellen, hebben een goed en solide ontwerp, zien er goed uit en voelen ook goed aan wanneer je ze draagt - allemaal elementen die ze heel aantrekkelijk maken en het regelmatige gebruik ervan vergemakkelijken. In vergelijking met andere gehoorkappen is er een verschil van dag en nacht. Specifieke merken interesseren me niet, ik wil gewoon het beste product. Wat het beste product dan is? 3M Peltor. (toegevoegd door webshop, citaat uit brochure 3M

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Peltor X5A. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Assorti 15 x 2 paar oordopjes TESTPAKKET DELUXE

Test voordelig ons assortiment schuim oordoppen.

18.22 13.21