• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine Festival Pakket op=op

Onze prijs: 19.95

Alpine Festival Pakket - Een must-have voor iedere festivalbezoeker

BIJ DEZE ACTIE WORDEN ER GEEN TATTOO STICKERS MEEGEZONDEN.

Het Alpine Festival Pakket bestaat uit een set PartyPlug oordoppen, een handige travelbox, een ‘koele’ waaier en een flitsende zonnebril met fluwelen opbergzakje. Nu het festivalseizoen is losgebarsten, ben je met dit limited edition pakket helemaal voorbereid. Staat er binnenkort een festival bij jouw op de planning? Profiteer dan nu van deze mooie aanbieding en beleef een fantastische dag!

De nodige verkoeling op warme dagen krijg je door even met je rode waaier te wapperen en zo te genieten van een frisse wind die over je gezicht waait. Jij maakt natuurlijk ook helemaal de blits met de meegeleverde coole zonnebril, die je ook makkelijk kunt opbergen in het fluwelen opbergzakje dat erbij zit.

Kortom, dit is hét festival pakket dat je nodig hebt om lekker te kunnen genieten op de festivals die op de planning staan.

 

IN DIT PAKKET:

- Alpine PartyPlug (oud en vertrouwd model!)
- Alpine Waaier
- Alpine Zonnebril
- Alpine opbergkokertje

 

Specificaties
Dempingswaarde: Gemiddeld 18.7 dB bij 1000Hz
Materiaal: hermoplastische kunststof
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Verpakking: Alpine opbergetui
Inhoud: partyplug, waaier, zonnebril, opbergkoker
Kleur: -
Extra: -
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 14.8 15.0 15.7 18.7 26.6 24.4 18.9
Std Attenuation (dB)
5.4 4.8 5.2 4.4 4.0 7.0 4.5
Assumed Attenuation (dB)
9.4 10.2 10.5 14.3 22.6 17.4 14.4
  SNR=17 H=18 M=14 L=12

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Hoe kan ik mijn oordopjes reinigen?

De PartyPlug is goed te reinigen met water en zeep. Aanbevolen wordt een speciale reinigende desinfecteervloeistof Alpine Clean. Bij normaal gebruik gaat een set 1 tot 2 jaar mee.

Extra mogelijkheden

Bij dit product kunt u wat extra opties bijbestellen. U kunt bijvoorbeeld een blanco opbergkoker kopen welke u in staat stelt om uw oordoppen hygienisch en droog te vervoeren. Het kokertje is van aluminium en kan handig aan uw sleutelbos bevestigd worden. Let op dat u extra betaalt voor deze optie.

Tevens kunt u speciaal reinigingsmiddel aanschaffen in de vorm van Alpine Clean. Met dit middel verlengd u de levensduur van uw herbruikbare oordoppen en zorgt u voor de beste hygiene. Ook hier betaalt u een meerprijs.

 


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
0 á 2 dagen levertijd 0 á 2 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.