Macks oorsmeer verwijderaar

Onze prijs: 14.95 EUR
Prijs ex BTW: 12.36
Modelnummer: 27.328WA2560
Status: Dit product heeft een langere levertijd 102 Ó 107 dagen levertijd

Mack’s® Wax Away® is medisch goedgekeurd voor het veilig en voorzichtig verwijderen van overtollig oorsmeer (cerumen). De snelwerkende stof in Mack’s® Wax Away® is geformuleerd om oorsmeer aan te pakken. Bij contact met oorsmeer gaat het schuimen en het maakt het harde/opeengepakte cerumen zachter en losser zodat het verbrokkelt. Dit systeem wordt geleverd met een zachte rubberen bol om hardnekkig oorsmeer na de behandeling veilig en gemakkelijk uit het oor te spoelen. Het vochtinbrengende middel helpt om het oorsmeer los te maken en verzorgt tegelijkertijd het tere oppervlak van de gehoorgang.

Bestellen

LEVERING:

Wij leveren alle oordoppen en-of bijproducten uit eigen voorraad. In principe geldt: voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd door PostNL. 1, 2 of 3 oordoppen passen meestal in een envelop die gewoon door de brievenbus past.

Enveloppen worden dus ook bezorgd op zaterdag.

U krijg van ons een bevestiging wanneer uw bestelling wordt aangeboden aan PostNL.

 


Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 102 Ó 107 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!
Recensies

Hier vindt u recensies welke andere klanten direct bij ons hebben achtergelaten. Wij zijn blij met alle (redelijke en beschaafde) recensies aangezien we hiermee onze service kunnen verbeteren en u helpen om de juiste keus gehoorbescherming te maken. Wilt u ook een recensie achterlaten? Klik dan op de knop rechts 'UW MENING'

Macks oorsmeer verwijderaar scoort gemiddeld 5 van de 5 sterren op basis van 1 beoordelingen.
Beoordeling schrijven

  • Peter Paul Engelen
Wat een geweldige service. Percomputer besteld en twee dagen later in huis: in zuid Frankrijk!
datum 03/05/2012