Macks oren droog set

Onze prijs: 8.95 EUR
Prijs ex BTW: 7.40
Modelnummer: 27.328DC2550
Status: Dit product heeft een langere levertijd 9 à 12 dagen levertijd

Mack’s® Dry-n-Clear® Ear Drying Aid

Mack’s® Dry-n-Clear® helpt om hinderlijk water in het oor te verwijderen na het zwemmen, baden, duiken, surfen en andere watersporten, door het overtollige water te drogen. Mack’s® Dry-n-Clear® is bereid met een uniek vochtinbrengend middel dat het overtollige water in het oor uitdroogt en tegelijkertijd het tere oppervlak van de gehoorgang verzorgt. (1 FL 30 ml)

Video

Waarom zou u de gehoorgang willen drogen?

Biologogie leert ons dat alle levende wezens water nodig hebben om te groeien. Bacterien en schimmel kunnen groeien in een vochtige gehoorgang. Door Mack's EarDryer te gebruiken kunt u de buitenste gehoorgang drogen waardoor u zult voorkomen dat bacterien zich nestelen waardoor u de kans verkleint op oorontstekingen.

 

Voorkomt de Mack's EarDryer oorontsteking?

De Mack's EarDryer is een apparaat welke de oren droogt en dat is alles wat het claimt. Mack's claimt niet dat oorontsteking door dit apparaat nooit meer zal voorkomen. Echter, de Mack's EarDryer is ontworpen om ontstekingen te behandelen. Alle medische artikelen zullen aangeven dat een van de belangrijke zaken bij ontstekingen is, dat de buitenste gehoorgang droog moet zijn. Mack's garandeert dat, bij juist gebruik, uw gehoorgangen snel en effectief zullen drogen.

Hoe lang duurt het voordat de Mack's EarDryer de oren droogt?

De oordroger is ontworpen om met een gebruiksduur van 80 seconden het effectiefste is. Wanneer u deze gebruikt zult u een verkoelend gevoel ervaren aangezien het vocht zal verdampen uit uw gehoorgang. Kort hierna zullen de oren droog zijn. Voor sommige personen, welke al vaker problemen hebben met de gehoorgangen, moet een tweede gebruik nodig zijn.

 

Hoe vaak moet ik de Mack's EarDryer gebruiken?

Zo vaak als nodig is om water uit de oren te krijgen. U gebruikt dit product voor uzelf of voor uw kinderen. Mensen met oorontsteking dienen hun oren zo droog mogelijk te houden. Watersporters zullen de droger een aantal keer per dag gebruiken.

 

Waarom heeft de Mack's EarDryer verschillende oorstukjes?

Iedere Mack's EarDryer heeft 5 verschillende, verwisselbare oorstukjes: blauw, groen, paars, roze en geel. De verschillende kleuren zijn gekozen zodat ieder familielid zijn eigen oorstukje kan gebruiken. Dit zorgt voor een verhoogde hygiene. U kunt dit vergelijken met het gebruik van een eigen tandenborstel.

 

Is Mack's EarDryer hygienisch in gebruik?

Ja, het enige stukje wat u goed moet reinigen (en in contact komt met het oor) is het verwisselbare oorstukje. Zorgt u ervoor dat dit stukje met natuurlijk zeep goed wordt schoongemaakt na gebruik??

 

Kunnen jonge kinderen de Mack's EarDryer veilig gebruiken?

Ja, hoewel kinderen jonger dan 5 jaar onder toezicht de droger moeten gebruiken onder toezicht. Net als het gebruik van een tandenborstel zijn er een aantal belangrijke punten bij het aanleren van het gebruik van de Mack's EarDryer:

1) Zorg dat kinderen geen onnodige druk op het oor uitoefenen

2) Zorg ervoor dat de droger niet langer wordt gebruikt dan dat nodig is om de oren droog te krijgen

3) Zorg dat het apparaat niet beschadigd door het te laten vallen of nat te maken

Is de Mack's EarDryer veilig om te gebruiken als mijn kind buisjes heeft?

Ja, aangezien de droger alleen warm, droge lucht in de oren laat gaan in de gehoorgang.

De droger droogt trouwens niet de buisjes zelf of het water wat eventueel doorgelaten is door de buisjes. Het droogt alleen de buitenste gehoorgang.

 

Kan de Mack's EarDryer ook de oorwas uit mijn oren halen?

Nee, de droger is geen schoonmaak apparaat. De enige functie is om vocht te laten verdwijnen.

 

Waar zijn de opzetstukjes van gemaakt en bevatten deze latex?

De verwisselbare oorstukjes zijn gemaakt van silicone en bevatten geen latex.

 

 

 

 

Bestellen

LEVERING:

Wij leveren alle oordoppen en/of bijproducten uit eigen voorraad. In principe geldt: voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd door PostNL. 1, 2 of 3 oordoppen passen meestal in een envelop die gewoon door de brievenbus past.

Enveloppen worden dus ook bezorgd op zaterdag.

U krijg van ons een bevestiging wanneer uw bestelling wordt aangeboden aan PostNL.

 


Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 9 à 12 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!
Recensies

Hier vindt u recensies welke andere klanten direct bij ons hebben achtergelaten. Wij zijn blij met alle (redelijke en beschaafde) recensies aangezien we hiermee onze service kunnen verbeteren en u helpen om de juiste keus gehoorbescherming te maken. Wilt u ook een recensie achterlaten? Klik dan op de knop rechts 'UW MENING'

Macks oren droog set scoort gemiddeld 3 van de 5 sterren op basis van 3 beoordelingen.
Beoordeling schrijven

  • Boudewijn Korsmit
Prima oplossing voor een lastig probleem.
datum 19/07/2014

  • I.H. van I
afbeelding klopt niet met het product. @VAN WEBSHOP: U heeft gelijk, hartelijk dank!! Wij gaan het direct aanpassen!!
datum 23/07/2013

  • Astrid Voort
Duur, maar handig. Ik gebruik m voor mijn privezzwemlessen. Iedere leerling krijgt een eigen stukje die ik dan 's avonds weer reinig. Hiermee voorkom ik ontstekingen waardoor de lessen vaker door kunnen gaan. Ik haal t er dus wel uit..
datum 26/10/2012