Macks Shooters Oordopjes

Onze prijs: 4.95 EUR
Prijs ex BTW: 4.09
Modelnummer: 27.328SH0043
Status: Dit product heeft een langere levertijd 4 à 6 dagen levertijd
Recensies: Schrijf de 1e recensie!

Mack’s® Shooter’s Putty® Earplugs, de nummer één kneedbare, siliconen oordopjes van Amerika, vormen zich naar de unieke contouren van elk oor en zorgen voor een perfecte, uiterst comfortabele pasvorm bij gebruik in de uitwendige gehoorgang. De kleverige substantie vormt een luchtdichte afsluiting die geen enkele andere gehoorbescherming kan evenaren. Shooters Putty® is veel goedkoper, gemakkelijker en gebruiksvriendelijker dan op maat gemaakte oordopjes. Artsen bevelen Shooters Putty® aan voor gehoorbescherming vanwege het aanzienlijke geluidverminderingsniveau (NRR - noise reduction rating) van 22 decibel. Inclusief slagvaste bewaardoos.

U koopt hier 2 paar.

 

Bestellen

LEVERING:

 

Wij leveren alle oordoppen uit eigen voorraad. In principe geldt: voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd door PostNL. 1, 2 of 3 oordoppen passen meestal in een envelop die gewoon door de brievenbus past.

 

Enveloppen worden dus ook bezorgd op zaterdag.

 

U krijg van ons een bevestiging wanneer uw bestelling wordt aangeboden aan PostNL.


Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 4 à 6 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!