• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Pluggerz hobby / werk oordopjes op=op

Onze prijs: 16.95   11.50
Recensie van: Priscilla ..:
"Bedankt voor de goede levering en snelle afhandeling. Ik heb deze kado gedaan aan mijn hubby, maar hij verdomd het om ze te dragen. Desalniettemin heb ik ze nu i.i.g. liggen mocht ie ze toch bedenken!"

Herbruikbare oordopjes tegen herrie bij werk en klussen

Thuis klust u met apparaten die veel lawaai maken. Zoals (klop)boren, slijpen of grasmaaien. Dat is nu eenmaal nodig, want het is vaak de beste en snelste manier van werken. Maar denkt u daarbij ook aan uw gehoor? Door langdurige blootstelling aan lawaai kunt u namelijk gehoorschade oplopen. Pluggerz Durable Hobby zorgt voor een goede bescherming.

Als u vrijuit wilt kunnen klussen en uw gehoor toch goed wilt beschermen, dan is Pluggerz Durable Hobby dé manier om dat te doen. U kunt bovendien gewoon blijven praten met anderen in uw omgeving. Zo klust u verantwoord en comfortabel. Dat wilt u toch ook?

Kenmerken:

  • Eén maat
  • Eén filter
  • Gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal

Inhoud verpakking:

  • Een set universele gehoorbeschermers
  • Een handige opbergkoker
Duopack Pluggerz hobby / werk oordopjes
Duopack Pluggerz hobby / werk oordopjes Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 31.46 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete Pluggerz hobby / werk oordopjes op=op. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 31.46
Triplepack Pluggerz hobby / werk oordopjes
Triplepack Pluggerz hobby / werk oordopjes Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 45.98!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Pluggerz hobby / werk oordopjes op=op van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 45.98
Voordeelpakket! 10 x Pluggerz hobby / werk oordopjes
Voordeelpakket! 10 x Pluggerz hobby / werk oordopjes Voordeel
En zelfs nog een groter voordeelpakket van de 152.46!! Profiteer dus optimaal voor een prijs van slechts Pluggerz hobby / werk oordopjes op=op van dit giga voordeelpakket van uw favoriete gehoorbeschermers.

Voordeelprijs: 152.46

Specificaties
Dempingswaarde: 22db
Materiaal: siliconen
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Inhoud: 1 paar + opberkoker
Kleur: geel
Extra: Handige opbergkoker
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 17.7 19.0 19.1 18.3 22.2 30.5 28.9 27.1
Std Deviation (dB)
5.5 3.5 4.6 3.5 3.8 4.3 3.1 3.8
Expected Attenuation (dB)
12.2 15.5 14.5 14.8 18.4 26.2 25.8 23.3
  SNR=22 H=24 M=18 L=16

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Extra mogelijkheden

Bij dit product kunt u wat extra opties bijbestellen. U kunt bijvoorbeeld een blanco opbergkoker kopen welke u in staat stelt om uw oordoppen hygienisch en droog te vervoeren. Het kokertje is van aluminium en kan handig aan uw sleutelbos bevestigd worden. Let op dat u extra betaalt voor deze optie.

Tevens kunt u speciaal reinigingsmiddel aanschaffen in de vorm van Alpine Clean. Met dit middel verlengd u de levensduur van uw herbruikbare oordoppen en zorgt u voor de beste hygiene. Ook hier betaalt u een meerprijs.

 


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 25 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
0 á 2 dagen levertijd 0 á 2 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Pluggerz hobby / werk oordopjes op=op scoort 4 van de 5 sterren op basis van 1 beoordelingen.

Product:   Pluggerz hobby / werk oordopjes op=op
Klant   van Priscilla ..
Datum:   zondag 01 juli 2012
Waardering:   4 sterren :  
Recensie:   Bedankt voor de goede levering en snelle afhandeling. Ik heb deze kado gedaan aan mijn hubby, maar hij verdomd het om ze te dragen. Desalniettemin heb ik ze nu i.i.g. liggen mocht ie ze toch bedenken!