Tasje voor kinderoorkap - paars

Onze prijs: 2.95 EUR
Prijs ex BTW: 2.44
Modelnummer: 27.329262111PU
Status: Dit product heeft een langere levertijd 40 Ó 45 dagen levertijd
Recensies: Schrijf de 1e recensie!

Een blits tasje voor je kinderoorkap! Hier kun je toch op school of elders zoals evenementen mee aankomen? In verschillende kleuren verkrijgbaar en iedere kinderoorkap past hier makkelijk in. Met het handige touwtje trek je het zakje dicht zodat de oorkap er niet uit kan vallen.

 

Specificaties:

 

  • In verschillende kleuren leverbaar
  • Niet duur, maar ook niet heel stevig qua kwaliteit!
  • Makkelijk op te hangen aan kapstok
  • Afmetingen: 20 bij 25 cm
  • Materiaal: 100% polyester

 

LET OP: de foto's van de blauwe zakjes is alleen ter info. U koopt hier dus paars!

Bestellen

Levering in het kort

  • Voorraadstatus:
  •   Dit product heeft een langere levertijd 40 Ó 45 dagen levertijd

Betaling

Wij hebben diverse betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash en 'Op Factuur'. Bedrijven en scholen kunnen bij ons dus op "Factuur" bestellen. Wij zullen hiervoor wel eerst uw bedrijf beoordelen. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen voor zakelijke bestellingen.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen gedaan voor 15:00 binnen 1 werkdag te leveren. Dit zal echter niet in alle gevallen lukken maar in 2013 hebben wij 96% van onze verzending dezelfde dag verstuurd

Wanneer uw bestelling niet in een envelop past, dan zullen wij uw pakket via GLS laten bezorgen. Wanneer u de eerste keer niet aanwezig bent, dan zal GLS later nogmaals terugkomen om het pakket aan te bieden. Wij sturen u ook een Track and Trace code om uw bestelling te volgen. Tevens kunt u gebruik maken van FlexDelivery van GLS. U kunt dan eventueel een andere afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Dit kan tot 's avonds 23.59 uur.

Retouren in het kort

Ongebruikte oordoppen kunnen geretourneerd worden. Uitgeprobeerde oorkappen welke niet beschadigd zijn en waarvan de verpakking nog intact is kunnen ook worden geretourneerd. Lees ook onze uitgebreide Algemene Voorwaarden!